2021-04-27 1885 浏览
呢间满屋都几抵食,200蚊松啲,有好多唔同类型既刺身寿司同埋熟食拣,食得好满足😋呢度最近转左用QR code 落单📱方便左好多,另外出面仲有啲炸鸡薯条同埋冷盘可以夹,饮品都有好多款拣,出面仲有个甜品柜🍰同埋雪米糍任拎。  今日嗌左好多款唔同嘢食,挂住食好多嘢都冇影到😛不过觉得呢度既嘢食真系选择好多。除左刺身寿司卷物手卷军舰之外,仲有好多熟食种类拣,好似唔同既烧物炸物锅物拉面咁,绝对冇可能试得晒佢地既嘢食😌  整体黎讲呢度既嘢食都整得几好食,刺身几厚切几新鲜,另外啲卷物既种类都几多几好味😋好值得黎食。同埋仲有一人一杯haagendazs 或者moovenpick雪糕送🍨  假日午市放题($208)  有几样嘢系特别推荐食既👍  1⃣️各类刺身够晒新鲜同埋上得好快  2⃣️海苔牛油果酱拌鲍汁元贝 呢个几特别,牛油果酱有少少咸香,加埋元贝同紫菜一齐食几唔错  3⃣️芝士年糕 一咬落去,劲多芝士流出黎,芝士味好浓好正🧀  4⃣️盐烧牛舌牛舌有咬口但系唔会好韧,有少少黑椒调味更加带出牛味🐂  5⃣️花之恋🌸 细细旧,唔洗惊塞爆个肚😂但系上面好多蟹籽,一啖一件好满足。  6⃣️串烧和风牛肉 牛味重,而且肉质唔鞋唔干,烧得

1⃣️各类刺身
够晒新鲜同埋上得好快

2⃣️海苔牛油果酱拌鲍汁元贝
呢个几特别,牛油果酱有少少咸香,加埋元贝同紫菜一齐食几唔错

3⃣️芝士年糕
一咬落去,劲多芝士流出黎,芝士味好浓好正🧀

4⃣️盐烧牛舌
牛舌有咬口但系唔会好韧,有少少黑椒调味更加带出牛味🐂

5⃣️花之恋🌸
细细旧,唔洗惊塞爆个肚😂但系上面好多蟹籽,一啖一件好满足。

6⃣️串烧和风牛肉 牛味重,而且肉质唔鞋唔干,烧得几juicy

7⃣️黄金焗蚝💯💯
呢个我觉得真系必点!好好食!芝士味同牛油味好香!入面有少少洋葱、切碎左既菇,同埋一只蚝🦪超好味!

8⃣️芝士长脚蟹棒寿司
呢个蟹棒真系好厚好多肉!好犀利!
9⃣️雪花牛肉锅 寿喜烧汤底甜甜地,加埋啲半熟既牛肉、菜、金菇、豆腐同埋一只生蛋,好味😙