红砖门面非常吸引🤩,充满着浓浓美式怀旧风🥰见有二人套餐👥️每位$238,包小食🍟、鸡翼🍗、沙律🥗、薄饼🍕或意粉🍝及最紧要有啤酒两杯🍻(330ml)二话不说就紧系入去叹下喇🤩见到bar头好抢眼有好多不同款式嘅Tap beer,大大话话有成十几款,bartender 就系响呢啲tap beer斟啲酒出嚟,当中有我哋最喜爱嘅少爷啤添🍺,啲酒名都好得意,印象深刻嘅有JENG、CHA CHAAN TENG及INK▶️我哋拣嘅两杯啤酒系👇🍻INK闻落去有烘烤过浓浓麦香味及可可豆味🍫,饮落比较粗旷,麦香味强劲,苦甘味重,啱哂豪迈嘅我哋😝🍻ROSE RED TEA 入口清香花味🌸、花蜜🍯、及淡淡桃味🍑,aftertaste 带果实酸味🍋,非常易入口▶️小食3拣1,我哋拣咗🍟薯条 薯条炸得热辣辣,外脆内软,薯仔味香,茄汁酸甜适中▶️鸡翼2拣1有辣味又有酒味可以拣,我哋拣选咗辣味👇🌶🍗余均益炸鸡翼鸡翼用上余均益辣椒酱🌶,食落非常醒神刺激,辣度都几高,啱哂我哋,而肉质亦非常嫩滑多汁;配上蓝芝士酱汁,惊喜刺激,颠覆味蕾▶️沙律🥗腐乳汁凯撒沙律 有香浓芝士片、港式叉烧、脆脆炸云吞皮及用上香浓惹味嘅腐乳酱汁,唔会好咸,够哂
红砖门面非常吸引🤩,充满着浓浓美式怀旧风🥰

二话不说就紧系入去叹下喇🤩

▶️我哋拣嘅两杯啤酒系👇
🍻INK
INK

🍻ROSE RED TEA
ROSE RED TEA

▶️小食3拣1,我哋拣咗🍟薯条
薯条炸得热辣辣,外脆内软,薯仔味香,茄汁酸甜适中

▶️鸡翼2拣1有辣味又有酒味可以拣,我哋拣选咗辣味👇
🌶🍗余均益炸鸡
余均益炸鸡翼

▶️沙律
🥗腐乳汁凯撒沙律
有香浓芝士片、港式叉烧、脆脆炸云吞皮及用上香浓惹味嘅腐乳酱汁,唔会好咸,够哂特别嘅fusion 沙律

▶️薄饼或意粉可选择
有成14款之多,我哋当然拣薄饼🍕喇,因为呢喥嘅pizza系自家制嘅酸种😋,无理由唔食呀😝,我哋拣咗👇
🍕水牛芝士薄饼
用上自家制嘅酸种,所以制成嘅薄饼口感特别烟韧,并带有香脆㶶边;水牛芝士无烤焗过,所以食落分外清新,配埋黑醋汁倍添滋味又唔腻,用上大量车厘茄🍅嘅同时又配以罗勒🌱,无得输嘅配搭
水牛芝士薄饼

除咗呢个2人套餐👥️之外,仲发现有个2小时$300嘅freeflow优惠,咁当然要加一喇,当中包咗五款啤酒🍺加1梳打、House Red and White wine🍷、罐装Higherthan、Highball🥃、梳打、柠檬水及果汁,咁睇嚟都要度定个日期再嚟😝

余均益炸鸡翼
水牛芝士薄饼