餐厅: 賓墟餐廳
资讯:

长沙湾有好多餐厅📍但要用作平日常去嘅饭堂,食物品质同价钱同样重要,🌸 #宾墟餐厅 🌸 绝对系其中一间抵食又足料嘅高质饭堂!餐厅位于幸福商场商场地下,设有室内、室外座位,我就钟意坐室内舒适嘅卡位。食物方面🥢餐厅提供不同中、西餐,小菜、炒粉面、扒餐,任君选择~今次我地就拣咗小菜啦‼️♨️ #啫啫猪润滑鸡煲 $75 (包汤、饭、饮品)🍹 #芒果凤仙特饮 跟餐+$8🔥热辣辣、香喷喷嘅猪润滑鸡煲,材料丰富,鸡肉嫩滑、猪润软冧,配上葱、青红椒等,惹味到食多两啖饭🍚呀~特饮🍹酸甜美味,奶味香浓,层次感满满。♨️ #凤梨蜜桃甜酸肉 $75 (包汤、饭、饮品)🍹 #班兰玉露特饮 跟餐+$8呢款甜酸肉又止有卖相,仲超好味添!外脆肉软,爽口弹牙,啖啖肉,加上被酸甜酱汁紧紧包住,真系食完一旧又一旧。我今次拣咗罗宋汤🥣次次都咁足料好味,入口浓郁、酸中带辣,好开胃,必饮~特饮🍹散发班兰甜美香气,入口清新少甜。
长沙湾有好多餐厅📍
但要用作平日常去嘅饭堂,
食物品质同价钱同样重要,
🌸 #宾墟餐厅 🌸 绝对系其中
一间抵食又足料嘅高质饭堂!

餐厅位于幸福商场商场地下,
设有室内、室外座位,
我就钟意坐室内舒适嘅卡位。

食物方面🥢餐厅提供不同中、西餐,
小菜、炒粉面、扒餐,任君选择~
今次我地就拣咗小菜啦‼️

♨️ #啫啫猪润滑鸡煲 $75 (包汤、饭、饮品)
🍹 #芒果凤仙特饮 跟餐+$8

🔥热辣辣、香喷喷嘅猪润滑鸡煲,材料丰富,
鸡肉嫩滑、猪润软冧,配上葱、青红椒等,
惹味到食多两啖饭🍚呀~

特饮🍹酸甜美味,奶味香浓,层次感满满。

♨️ #凤梨蜜桃甜酸肉 $75 (包汤、饭、饮品)
🍹 #班兰玉露特饮 跟餐+$8

呢款甜酸肉又止有卖相,仲超好味添!
外脆肉软,爽口弹牙,啖啖肉,
加上被酸甜酱汁紧紧包住,
真系食完一旧又一旧。

我今次拣咗罗宋汤🥣次次都咁足料好味,
入口浓郁、酸中带辣,好开胃,必饮~

特饮🍹散发班兰甜美香气,入口清新少甜。

2024-03-24
  • 凤梨蜜桃甜酸肉