招聘中
月薪
$18,000-$20,000
月薪
2021-07-03 108 浏览
四个朋友放工即兴约去铜锣湾食饭一于去试吓朋友介绍好有气氛嘅餐厅由于即兴冇book到位去到等咗10分钟左右就可以安排入座啦见到有个dinner set for 4 $1188四人套餐包左每种食物都好啱我哋口味决定一试套餐内嘅香蒜牛油煮蚬啲蚬卖晒职员比餐牌俾咗三款不同煮法既虾我哋拣返等我尽量每样介绍吓先🫕新英伦周打蚬汤每碗汤都有两个蚬肉,蚬肉虽然细只但系十分新鲜🦐蒜蓉玻璃虾蒜蓉煮得好香好入味,虾肉爽口,连埋啲汁食十分好味,每人食得两粒都唔系好够喉呀😋🐮草饲澳洲肉眼牛扒肉眼扒叫咗5成熟肉眼部份肉质软腍,肉味浓郁如果可以多啲配菜就好啦例如翠肉瓜/笋就好啦🐷烧烤酱猪肋骨(半条)猪肋骨肉质软淋,放入口啲肉嫩滑到不得了,烧烤酱都系加分位,烧烤酱甜甜地,但甜道适中,提升咗成个烧烤酱,必食👍🏻🍕芝士四重奏薄饼薄饼脆卜卜,好多芝士,芝士味浓,每次食芝士pizza都好期待有拉丝嘅效果🧀🍝黑松露意大利云吞意大利云吞每一粒都大大粒,满满既黑松露酱汁,每一淡都好浓黑松露味🍰甜品:芝士蛋糕食完正餐其实已经好饱因为每一份食物都好好食😋通常套餐配既甜品都麻麻地无咩期望,点知都系好好味,好滑既芝士蛋糕,份量唔大啱啱好🕴🏻
四个朋友放工即兴约去铜锣湾食饭

套餐内嘅香蒜牛油煮蚬啲蚬卖晒
职员比餐牌俾咗三款不同煮法既虾我哋拣返
等我尽量每样介绍吓先

🫕新英伦周打蚬汤
每碗汤都有两个蚬肉,蚬肉虽然细只但系十分新鲜
新英伦周打蚬汤

🦐蒜蓉玻璃虾
蒜蓉玻璃虾

🐮草饲澳洲肉眼牛扒
肉眼扒叫咗5成熟
肉眼部份肉质软腍,肉味浓郁
如果可以多啲配菜就好啦
例如翠肉瓜/笋就好啦
草饲澳洲肉眼牛扒

🐷烧烤酱猪肋骨(半条)
烧烤酱猪肋骨(半条)

🍕芝士四重奏薄饼
芝士四重奏薄饼

🍝黑松露意大利云吞
黑松露意大利云吞

🍰甜品:芝士蛋糕
芝士蛋糕

🕴🏻餐厅职员每位都好有礼貌,好享受系到同朋友倾偈食饭嘅一晚☺️大大力推介依间餐厅👍🏻

📍The Musicbox Grill House & Bar
🔎铜锣湾骆克道459-461号The L. Square8楼

新英伦周打蚬汤
蒜蓉玻璃虾
草饲澳洲肉眼牛扒
烧烤酱猪肋骨(半条)
芝士四重奏薄饼
黑松露意大利云吞