2022-11-14 54 浏览
双层牛肉芝士汉堡之前食过觉得佢块汉堡扒做得唔错,今次索性叫双层牛肉。每块肉起码半吋厚,肉味浓、够juicy 又弹牙,绝对唔会令人失望。配埋生菜、番茄、芝士,系汉堡包最经典既配搭,亦系我觉得最好味既组合。略嫌个包干左啲唔够软熟,其余都好好。香脆鳕鱼柳蛋汉堡主角鳕鱼柳好出色,炸粉够薄够脆身,鳕鱼柳肉质厚实唔散。虽然只蛋系全熟,但因为个汉堡落左他他酱,加埋生菜同番茄既水份,令到整体食落唔干。有惊喜!汉堡+$30有薯条同野饮,薯条粗身脆口,转套餐抵食。吉列大虾沙律3只吉列虾+沙律菜+番茄片+洋䓤,吉列虾炸皮都做得唔错,但只虾太细只喇,手指尾咁幼冇乜肉食。沙律菜同啲醋汁就正常,菜都新鲜既。 平日中午黎食,餐厅坐唔满,环境舒适,简单工业风设计。虽然价钱唔平,但食物质素高,对得起个价钱。想舒舒服服食高质burger,又唔想排队,我会拣呢间。
双层牛肉芝士汉堡

香脆鳕鱼柳蛋汉堡
汉堡+$30有薯条同野饮,薯条粗身脆口,转套餐抵食。

吉列大虾沙律