2024-04-05 343 浏览
平时食铁板烧基本上就只会有熟食,呢间铁板烧餐厅糅合左海鲜刺身,食嘅时候会觉得好惊喜,同时间有师傅准备时令刺身,仲有热辣辣嘅铁板烧🌟😍前菜有北海白粟米,咬落去清甜冇咩渣。冲绳本菇水云,酸酸地好开胃。刺身北海道先仙凤趾真蚝食落去酸酸地,原来系加咗青柠啫喱😀蚝味重口感几香。油甘鱼腩 超拖罗食落去好爽口,因为系腩位同时间油脂丰富,好好味呀🌟推左口鱼边寿司上面有大大嚿吞拿鱼蓉,之后就系用火烧过嘅左口鱼边😳啲油脂已经滴晒落下面啲饭到,底部就系雪鱼干脆卜卜非常之好食。帆立贝用上新鲜帆立贝,属于刺身级数超大粒劲新鲜,帆立贝做到半生熟,所以咬落去入边仲系好软滑,淋上新鲜海草木鱼清汤。面头加上腌过三文鱼子,师傅用心处理过,所以一啲都唔腥沙巴虎虾啲糕拎咗出嚟整成酱汁,真系超级鲜味,只虾好大肉质爽😳而且有弹牙感觉!美国牛 入面夹咗葱蒜,咬落去好香好香!牛肉油花遍布均匀,咬开见到里面仲系非常之粉红,牛味香。葱蒜比例平均合适,不够咸先点盐,配洋葱沙律平衡油腻。鹅肝超大件,油脂香,夹埋多士食有多重口感真心正😁炒饭屈机级数,落左黑松露😍所以好香,餐厅真系好有诚意,炒饭都系好高质

前菜

刺身
北海道先仙凤趾真蚝
食落去酸酸地,原来系加咗青柠啫喱😀蚝味重口感几香。

油甘鱼腩
超拖罗食落去好爽口,因为系腩位同时间油脂丰富,好好味呀🌟推

左口鱼边寿司

帆立贝

沙巴虎虾

美国牛

鹅肝
超大件,油脂香,夹埋多士食有多重口感真心正😁

炒饭
  • 黑松露蟹肉炒饭