餐厅: Zucco
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-08-25 180 浏览
最近去尖沙咀觅食,发现到一见酒吧餐厅食物质素唔错。咸蛋黄带子意大利饭 $138带子大大一粒,鲜甜美味。意大利饭熟度刚好,米饭松软而有嚼劲,同时十分creamy。加入咸蛋黄嘅risotto十分美味,口感食落有啲「沙沙」地,味道可口,咸蛋黄嘅咸香同带子嘅鲜甜十分夹。原只青龙虾配龙虾汁意大利粉 $168第一次食原只龙虾上嘅意粉,卖相十分吸引!龙虾肉多,肉质滑嫩弹牙,味道香甜。意粉都带有少许龙虾汁嘅味道,而非普通嘅奶油意粉。里面加入咗灯笼椒同芦笋,令整体口感更丰富。鸡翼拼盘 $128佢散嗌嘅鸡翼有四种唔同口味,因为我地每款都想食,所以我地叫咗鸡翼拼盘,咁就唔使烦。四种口味包括蒜香、蜜糖、香辣同埋水牛城鸡翼。我最钟意食蜜糖同水牛城鸡翼,蜜糖鸡翼较脆香甜:水牛城鸡翼酸酸辣辣。芝士焗薯条 $88芝士焗薯条大份,即叫即做热辣辣。里面加入咗几款芝士,啱晒钟意食芝士嘅我!每条薯条都被芝士覆盖住,特别系面头𠮶啲。趁热食会有拉丝效果,睇得食得又玩得~
最近去尖沙咀觅食,发现到一见酒吧餐厅食物质素唔错。

咸蛋黄带子意大利饭 $138

原只青龙虾配龙虾汁意大利粉 $168