2014-01-29 11226 浏览
见openrice有唔小好评 又有得团购 价钱合理 所以就同男朋友去试下野系几好食 但服务真系差爆烧肉黎讲呢间都算多野食 而且野食质素都算高 野食黎得好快!我地食5点半到8点个场 可能早 所以都无咩人 好松动环境都好ok野食之中刺身好新鲜 烧蚝好脆好正 冲绳菠萝好甜 肉类都好令唔太肥 羊肉都唔会太「苏」每人加25蚊就有得任饮红酒!最正系一人有一杯Haagen-Dazs雪糕送😍本身都想俾好评佢 但个度既服务真系令我地好嬲好嬲我地个场写明系5点半到8点 咁正常我地系8点钟会离场啦 去到大约6点9既时候 有位staff黎同我地讲话last order 咁我地心谂:咁早?! 但就无理佢继续叫野食啦 去到大约7点既时候就叫我地埋单 然后话我地仲有半个钟 我地都「r」晒头 明明我地到8点架wo!我地见佢只系讲一讲 就以后佢无睇清楚 继续食 讲真 到呢度我地都未嬲 最嬲系 一到7点半 几个staff即刻一齐走过黎 夹手夹脚执走晒我地d食物 有碟系我地食都未食过个下真系好嬲 有d早过我地入黎既都未走 点解可以咁样赶我地走?!后尾先知原来我地张枱7点半俾人bk左 我地未走就已经放7点半个场个d人入黎!如
野系几好食 但服务真系差爆

环境都好ok

本身都想俾好评佢 但个度既服务真系令我地好嬲好嬲
如果未够钟要我地走咁点解要俾我地坐呢张枱呢?或者应该系bk既时候就讲清楚 咁我地咪bk第2日啰 咁既服务真系野食几好食都无用

虽然野食正 但今次呢件事之后一定唔会再帮衬 真系太嬲太嬲!!
2014-01-29
庆祝纪念