今晚黎呢度摸杯底倾下计真系好正~居酒屋feel有生蚝食,食左一set好鲜嘅Irish Rock,黎自爱尔兰,蚝味重又大只厚肉~烧鸡泡鱼干超级咸香有少少肉汁~两样野配一杯浸左两年嘅梅酒原来都好衬,闻落饮落都好香,好岩我饮~另外,朋友order嘅北海道鲜带子夹海胆,同埋串烧都好好味!蜜糖鸡翼同辣味鸡翼大只又香,特大虎虾个size够哂巨,个虾头香虾膏味,仲有条虾肉粗到呢~打开menu 样样都想试下,乱点免治鸡肉串、牛胸腹、烟肉番茄、鸡肉大葱、烧翠玉瓜,都好好味~呀!最后我地倾唔够,再order个天妇罗,炸粉薄沙追鱼肉鲜嫩。呢度有私隐度高嘅座位,又有好有feel嘅吧台位,服务好,店员推介嘅都好ok,最重要系食物够高质,可以encore~
烧鸡泡鱼干
生蚝(4pcs/set)

北海道鲜带子夹海胆
特大虎虾
蜜糖鸡翼、辣味鸡翼、免治鸡肉串、牛胸腹、烟肉番茄、鸡肉大葱、烧翠玉瓜
沙追鱼天 妇罗
烧鸡泡鱼干
生蚝(4pcs/set)
北海道鲜带子夹海胆
特大虎虾