2022-10-07 269 浏览
Nuttea 主打人气大热坚果奶盖茶系列就系人都知~坚果味之余浓,茶味又清香,重点系奶盖够厚够浓!已经无限encore咗劲多次!奶盖系由坚果萃取过滤水乳化,取代奶精同牛奶~所以比一般奶盖健康!而且都适合素食者,乳糖不耐症及健身人土!超级friendly!今次叫咗伯爵朱古力坚果奶盖茶同芒芒坚果奶盖茶!伯爵朱古力坚果奶盖茶果然系number 1之选!每日限量一百杯咋!面头个榛子果仁朱古力奶盖再加朱古力粉真系冇得输!加埋伯爵茶茶底好清新,饮完劲幸福(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)芒芒坚果奶盖茶茶底真系有劲多芒果肉!劲足料好满足(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 感觉冇加工糖浆或者色素~饮落好fresh又有层次~~系夏季限定嫁!大家记得捉紧夏天(尾巴)一试!ps仲有个抗疫优惠:每第二杯享有20%折扣(只限九龙湾店咋!超抵!)

今次叫咗伯爵朱古力坚果奶盖茶同芒芒坚果奶盖茶!