JC Room系我一直支持既小店之一,一直用心出品,每次同朋友屋企人黎食都捧住肚仔非常满足👍😋🤤头盘叫左半打生蚝,生蚝爽口鲜甜,值得推介。今晚叫左两个dinner set,点了蘑菇汤同烟三文鱼沙律🥗,相当开胃。白酒忌廉汁纽西兰钻石蚬意粉 $178,店员今晚推介,食落酱汁丰富又creamy,钻石蚬好大只,鲜甜同爽口,加上意粉简直绝配。香烤香草纽西兰羊架$258,今晚我地叫左5成熟,成数啱啱好,保持一贯既水准,羊架肉质鲜嫩多汁,没有羊膻味,另外加15蚊可以试埋推介既芝士忌廉焗薯。最后甜品同样出色,我地叫左tiramisu,tiramisu好香咖啡味,口感丰富同充满茶味既伯爵茶焦糖炖蛋,甜品原来系老板亲自出马架👍👍😋PS:店员亲切有礼,十分细心,食物有质素,用心小店,值得支持💪💪☺️

生蚝
蘑菇汤🍄