The Grill Room (銅鑼灣廣場二期)

2024-04-21 25 浏览
The Grill RoomLunch 想食好小小庆祝下揾左间几Grand既西餐厅食餐厅环境:门口就好普通,系望唔到入面,入到去哗左一声,好靓好Grand,好有啲高级西餐厅feel,坐都坐得好舒服,lunch time 时间长既朋友可以慢慢坐chill 下😍食物方面叫左个半自助午餐 $98一位之后再根据你想食咩main course 再加钱,最平果个只系加38蚊出面有个自助bar可以任食沙律同啲小食仲有甜品,全部都好好食,最特别既系个甜品,豆腐mousse cake, 第一啖食落去系好浓豆腐味😍😍又唔系超甜,平时食啲豆腐味既甜品既味道都系好淡,所以呢个cake好有惊喜😍😍Main course 我地叫左香煎法式鸡卷配西兰花苗及薯蓉同埋烧纽西兰肉眼扒个鸡卷摆盘好靓,块鸡好厚,配埋佢个酱汁同薯蓉食味道好夹👍🏻块扒又系摆到好靓,仲有啲烧烤既香味,5成熟既牛,好juicy,又唔韧😍👍🏻配埋香脆既薯条🍟🤤好满足整体而言呢个半自助lunch 好高质而且好饱,性价比又高👍🏻👍🏻
The Grill Room

Lunch 想食好小小庆祝下揾左间几Grand既西餐厅食

餐厅环境:

食物方面

个鸡卷摆盘好靓,块鸡好厚,配埋佢个酱汁同薯蓉食味道好夹👍🏻