2021-04-06 3859 浏览
回忆每次去日本食当地好嘢食,吉列牛扒都系我必定去食,近排知道铜锣湾新开左一间正宗日式吉列牛👍🏻✨睇见我都❤️❤️眼😍俾你带走去日本啦🤣✨霙花翼板牛排套餐首先讲咗套餐入边有啲咩配料有前菜沙律可以配搭胡麻酱/柚子汁,就钟意胡麻酱捞埋沙律更加甘香,仲有面豉汤同埋酸瓜✨👍🏻一嚟到枱面成碟牛排好吸引🤩好想快啲食😋吉列牛铺满萝卜蓉同葱花,服务员亦有介绍可以就咁食三成熟口感,而侧边配料有山葵粉、烤肉汁同坚鱼汁配搭,牛肉试过三成熟外面即炸好脆口食落去唔觉油腻,牛肉肉质好软腍😮好食到唔停口😍侧边有个铁板放上牛排两边烧至微微金黄,烧过牛排更加香口,里面肉质仍然到软腍,下次定encore🤩🤩🤩东京风里脊猪排锅膳套餐脊猪排套餐有面豉汤、日式沙律同日式酸瓜,我就加$15升级配乌冬,乌冬索哂汤汁口感爽口弹牙,非常浓郁,加入滑蛋同香滑味道提升,脊猪排用油炸到外边松脆,猪肉厚肉得来都好腍,加埋日本白饭大满足🤩一个人食唔晒要同朋友share🤪✨白桃蒟蒻冰茶谂起日本就想叫番杯白桃,杯白土汁加咗蒟蒻粒带少少果茶甘香,味道适中😋✨芒果奇异果特饮朋友就带咗个芒果奇异果特饮,底层加咗芒果汁同奇异果加埋一齐,口感比较甜又浓郁,如果加多

✨霙花翼板牛排套餐

东京风里脊猪排锅膳套餐

✨白桃蒟蒻冰茶

✨芒果奇异果特饮
朋友就带咗个芒果奇异果特饮,底层加咗芒果汁同奇异果加埋一齐,口感比较甜又浓郁,如果加多少少冰效果仲突出😙🥰
2021-03-29
用餐时段