招聘中
$18,000-$20,000
月薪
$20,000-$30,000
月薪
听同事介绍呢间餐厅以音乐做主题 会不定时转换theme想试好耐. 今次嚟到转咗做mj 听佢哋讲上次系用哥哥. 佢哋最出名系 6 chef tasting lunch menu 以248呢个价钱嚟讲 一啲都唔贵 仲物超所值👍 🎵意大利杂菜汤 非常足料. 除咗有唔少蔬菜之外 仲食到几条通粉 好特别. 值得一提块蒜蓉包 一啲都唔hea 点汤食 非常吸味! 🎵蒜蓉牛油海鲜拼盘 有青口 蚬 八爪鱼 虾 西班牙香肠 仲有粟米. 个汁调得超好食😳 🎵澳洲肉眼牛扒 肉质非常远腍juicy. 我哋叫咗medium well 煎得刚刚好 仲食到炭烧味道😋 🎵黑松露意大利云吞 有四旧岩岩好. 超香黑松露味 酱汁creamy 个人好钟意!!🤤🤤🤤 我哋另外仲叫咗炸秋葵 条条大过我哋个手指. 炸皮松脆 连埋特制酱汁 系一个非常出色嘅前菜🤌 同一个烧猪胺 非常厚切 粉嫩多汁. 配合特制蘑菇酱汁 忍不住一件接一件~ 是日庆祝生日 餐厅超贴心地帮我哋影咗张即影即有. Overall 食物质素高水准 价钱贴地 服务到位 难怪佢午市都满座!