2021-04-11 1207 浏览
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5💰 价钱:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5🤵🏻 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5🛋 环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5J.S.FOODIES 🤗 它来自东京,与日本Flippers同一集团,分店遍布东京、台湾等地 🇯🇵餐厅以「奇迹的梳乎厘班㦸」闻名 🥞,除咗提供多款甜食班㦸,另外仲有咸食班㦸及其他汉堡包、小食选择,而最重要系食品质素好有水准 👍🏻,喺好多细节位都会令客人感受到佢哋对食物质素嘅坚持,加上环境舒适,服务一流,地理位置又非常方便,搅到我耐不耐就心思思想去帮衬~ 😍💋 牛油果配三文鱼班㦸 ($129)薄薄嘅传统班㦸上面系份量好多嘅新鲜牛油果,仲有多片三文鱼,出奇地略带甜味,明显系事先腌制过,味道一啲都吾腥,最估唔到系面层嘅蕃茄碎粒,好有质感,而且似系醋渍,味道好醒神 🍅;旁边提供配班㦸食嘅蜜糖、忌廉,突然福尔摩斯上身,心谂:又咸又甜?味道会唔会好奇怪呢?🤔 哈~ 结论系一啲都吾奇怪!仲好夹添呀!👍🏻 Yummy!🤤 💋 原味班㦸 ($99)再叫咗个Soufflé pancake 🥞 ,蛋味超香,质感就超级超级松软,真系好似喺日本餐厅食到嘅咁有水准㗎!👍🏻 班㦸上
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
💰 价钱:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🤵🏻 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🛋 环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5

💋 牛油果配三文鱼班㦸 ($129)

💋 原味班㦸 ($99)
再叫咗个Soufflé pancake 🥞 ,蛋味超香,质感就超级超级松软,真系好似喺日本餐厅食到嘅咁有水准㗎!👍🏻 班㦸上有少量糖份,同埋已带甜嘅滑滑生忌廉,但个人就觉得如果可以加些少糖浆/蜜糖就perfect喇~ 😋 BTW,3个班㦸份量其实都几大,食完都饱饱哋~

💋 芒果热情果沙冰 ($45)
呢度嘅沙冰Frappe,基本上拣咩味道都好味~ 因为全部水果、奶、用料都感受到系真材实料!🥤 我呢杯仲有真芒果粒,芒果底味同奶味都突出,就只系略嫌热情果味唔够~
芒果热情果沙冰
2021-04-11
等候时间
15 分钟 (堂食)
芒果热情果沙冰
  • 原味班戟