2022-06-06 979 浏览
📍 观塘/牛头角 乐园粉面专家[观塘牛头角道319号地下]记得系profile㩒入条link睇下附近有咩好西啊😉今次又系平民良品😂话说我系因为mirror嘅frankie推荐先试呢一间😂佢系牛腩河专家,专家推荐到就试下啦🫰🏻 今次叫咗牛筋牛腩河($39)+特色经济套餐b [金钱肚河+油菜+可乐]($48)👍🏻:虽然d相睇落好淡而无味咁,但系其实咸香十足,每样𩠌都卤到日哂味🤤🤤 超级推荐牛筋同金钱肚,完全唔骚又重牛味,而且唔系咬唔开个种👍🏻👍🏻呢个价钱呢个质素真系冇介绍错😆😆算系街坊平价之选,出餐快、价钱公道、味道有保证👎🏻:虽然呢个价钱我都唔会expect好好景,但系环境就真系好一般…所以见到好多人买外卖而唔系堂食😅其他野食都不过不失,都见到多人叫炸鱼片,下次可以试下,应该会再encore😉😉