👩🏻‍💻因为佢有咸蛋黄鸡翼,所以我拣咗食呢间🥰店内充满足球⚽️风格既布置,播住啲音乐好柔和,店员服务周到👍🏻食物质素物有所值😋💯‼️​​🥩香烤澳洲羊架拼德国肠 HKD$198​🌟Dinner set既前菜系沙律菜,好新鲜用玻璃瓶盛载好有特色,除咗生菜之外,仲加入咗红椒、青椒、黄椒,好钟意佢配𠮶个黑醋酱汁点沙律菜真系好开胃🥰💕👍🏻​​跟住试佢个另一款前菜,蒜香牛油法包,蒜蓉味好香,厚多士做,松软香脆😋💕​​主菜黎喇😋羊架配菜有番薯泥肉、蕃茄、羽衣甘蓝🥬👍🏻羊架肉质鲜甜美味🥰💯切落好有质感,澳洲羊架系我比较钟情既美食,羊脂分布均匀唔会有油腻感,食落无羊so味,配以特制酱汁,真系垂涎三尺🤤配菜健康新鲜有营养👍🏻同酱汁味道好match成个口感同味道都好丰富,旁边嘅番薯泥混和忌廉口感细滑,好香甜嘅番薯味🥰‼️相比起一般嘅配菜系用薯蓉,呢个香甜蕃薯味真系令人好满足‼️🤤德国香肠,口感实在、弹牙,外皮香脆,味道有啲似厨师肠既厚实版,好好味💯‼️👍🏻🥰🥰​餐汤系浓浓既蕃茄汤,香甜嘅美味😋​​🐔水牛城咸蛋黄鸡翼 HKD$68​🌟真系超~~~香~~~‼️鸡中翼嘅size,每一啖都好juice,咸蛋黄薄薄咁包围住只鸡中

🥩香烤澳洲羊架拼德国肠 HKD$198​

餐汤系浓浓既蕃茄汤,香甜嘅美味😋​

🐔水牛城咸蛋黄鸡翼 HKD$68​
🌟真系超~~~香~~~‼️鸡中翼嘅size,每一啖都好juice,咸蛋黄薄薄咁包围住只鸡中翼,鸡翼炸得外皮香脆惹味‼️充满咸香,令人欲罢不能🥰💯👍🏻‼️​

✒️小记:店内座位唔小,食物水准高👍🏻店员服务周到👍🏻环境舒适,晚餐饭聚好地方😋👍🏻
咸蛋黄鸡翼
蒜蓉包