唔知点解一路都冇留意到呢间喺希慎嘅世外桃源,好有一种闹市中一处休息嘅地方,佢楼底好高,有墨西哥风格嘅壁画,仲开通咗一边系露天位,即使系星期二去都好有tgif嘅感觉🤣呢度嘅嘢食唔算贵,亦都份量好足食到好饱,同埋种类非常多,下次去会想试埋main course/pasta/pizza🤤同埋香港都比较少墨西哥餐厅,就算有都可能食物选择比较少,所以小编真系好开心揾到呢间咁舒服嘅餐厅🥰1800-1930系Crazy Hour,有几款酒都只系$48,如果你早少少三点嚟,仲可以$18一杯酒,真系可以饮到你醉😂Onion Rings摆得好靓,好似整kebab𠮶啲铁棒咁串住啲洋葱圈,食落唔算好有惊喜,但系整得大大旧好满足,加埋佢个BBQ酱就更够惹味😆Hot Wings系有少少辣嘅鸡翼,个皮整得好脆好够味,入面嘅肉都够滑,点埋佢个酱将只鸡翼升华,食下食下已经食晒成兜🥸Nachos真系好味,感觉唔似喺街买𠮶啲,系会有一种坚韧嘅感觉唔系咬完就冇咗,加埋必点嘅sour cream+guacamole同埋满满嘅芝士,邪恶得嚟又会忍唔住食晒佢😈Taco Tuesday系一个美国嘅饮食文化,即系有得卖taco嘅餐厅都

Onion  Rings

Hot  Wings

Nachos(Regular)

Tuesday  Taco
Taco Tuesday系一个美国嘅饮食文化,即系有得卖taco嘅餐厅都会喺星期二卖平啲,而呢间餐厅就系每个taco只系卖$11.99,好想食多几旧但食其他小食已经食到好饱🤣下次嚟一定会留肚食多啲唔同种类嘅嘢🥳
2021-03-10
用餐时段
Onion  Rings
Hot  Wings
Nachos(Regular)
Tuesday  Taco