好耐无食ʜᴀʟᴀʟ ꜰᴏᴏᴅ了,呢样野真系令人又爱又恨🤣 咁近西铁站又可以放工𠮶阵时嗌外卖返屋企食,无唔嗌嘅理由~ 而且呢间舖头系香港人做老板娘,全部嘢都系一手一脚自己整,超有心🫶🏻1️⃣ ʙʙǫ ꜰᴏᴏᴅ🍖呢度嘅串烧都唔少㗎,我就试咗鸡肉串、羊肉串、烧鸡翼、烧羊架、烧鸡髀…… 如果想爽口啲嘅话,佢哋嘅鸡肾串红猪软骨串都好正㗎😛咁多款入边最欣赏嘅就系鸡髀同羊架🤤因为大大件之余,味道亦都好浓郁🥰2️⃣ 炸鸡锤🍗唔讲真系会以为系普通野🫣 唔讲都唔知原来呢个鸡锤系老板娘经过多次嘅改良,先整到呢个咁靓嘅皮😍 外层嘅皮极脆,食落去仲有啲啲辣,唔食就走宝啦🤤3️⃣ 咖喱薯仔免治牛肉🥔食呢个一定要配埋ɴᴀᴀɴ ʙʀᴇᴀᴅ,将免治牛肉放喺烟烟韧韧嘅ɴᴀᴀɴ ʙʀᴇᴀᴅ上面🫓,先系最夹😛 免治牛肉嘅份量好多,唔使怕唔够食🫣 薯仔就有四件,食落好爽口😚4️⃣ 咖喱角沙律🥗呀呢个系最多人嘅嘢食之一‼️ 除咗有咖喱角之外,呢个系有一大碗沙律㗎✨ 而家天气热热地𠮶阵时食,用嚟开胃就啱哂啦💯

1️⃣ ʙʙǫ ꜰᴏᴏᴅ🍖

咁多款入边最欣赏嘅就系鸡髀同羊架🤤

因为大大件之余,味道亦都好浓郁🥰

2️⃣ 炸鸡锤🍗

3️⃣ 咖喱薯仔免治牛肉🥔