寻寻找找为何都找不到🎤 竟然有间餐厅叫AGA🤣 仲要喺可以朝啡夕酒嘅restaurant and bar💁🏻‍♀️ 嘢食同咖啡都有惊喜🥳室外位置劲chill好靓😚 阔落到完全唔觉得自己系厚福街🤟🏻 呢日仲要劲好天气超舒服💕❣️石斑鱼柳海盐墨鱼面 $138石斑鱼皮有两大块煎得香脆🐟 鱼肉实净仲要腌得入味好咸鲜 认真抵食呀‼️仲要唔系平时食墨汁面咁会搞到好lea hea👄 呢个墨鱼面系本身个面已经加咗墨汁🦑 面条亦都好烟韧同普通意粉差不多😛配料系芦笋 菇 洋葱🧅 厨师推介 食得辣加少少辣会更好食🌶️ 整体真系非常推荐‼️❣️冬阴公虎虾纽西兰青口钻石大砚天使面$128由于麻麻哋青口 厨师肯将佢转做带子 好加分💕平时食开配意粉 天使面就更加索味不过冇咁有口感🍝冬阴功酱汁酸酸辣辣 非常开胃 配上虾 大蚬 带子好鲜味🦐 夏天食一流🔥❣️咸蛋黄单骨鸡翼 $88呢度嘅咸蛋黄唔会太油腻太重口味✅ 可以清盘💁🏻‍♀️ 鸡翼炸得香脆裹满咸蛋黄酱汁 配以少少沙律 作为小食一流🐣❣️Din Lo $68Signature咖啡 用咗蜂蜜 espresso 粉红岩盐奶盖🤩 系我饮过最好饮嘅奶盖咖啡☕️ 诚意推荐🤟🏻造型好可爱 似一杯

❣️石斑鱼柳海盐墨鱼面 $138

❣️冬阴公虎虾纽西兰青口钻石大砚天使面$128
由于麻麻哋青口 厨师肯将佢转做带子 好加分💕
平时食开配意粉 天使面就更加索味不过冇咁有口感🍝

❣️咸蛋黄单骨鸡翼 $88

❣️Din Lo $68
造型好可爱 似一杯甜品酒🍷 奶盖超级出色丝滑细腻 丰富嘅cream cheese 如果出面手摇店做到呢个水准一定爆红‼️😛
下面嘅Espresso应该加冰🧊同蜂蜜🍯摇过唔会太浓苦 配上奶盖超好饮‧⁺◟︎( ᵒ̴̶̷̥́ ·̫ ᵒ̴̶̷̣̥̀ )

• 香煎石斑柳扒墨鱼面
  • 冬阴公虎虾纽西兰青口钻石大砚天使面