2024-04-18 131 浏览
🍲高CP值火锅放题🍲-朋友劲钟意打边炉 不断发掘性价比高嘅地方 最近跟佢食咗个食材好新鲜嘅无限时放题 头盘可以拣佛跳墙😍-🥣佛跳墙呢个头盘最新推出 花胶炖得柔软 炖汤清甜 正👍-🦪黑松露焗美国生蚝黑松露🍄焦芝士🧀香喷喷 蚝肉肥美饱满 唔会因为烤焗而失去过多水份 适量嘅干爽 适度嘅嚼劲 色香味俱全-🍲 鸳鸯汤底一个清淡搭一个浓味 朋友钟意绿油油有青草幽香嘅芫荽🌿同下火皮蛋 我觉得用沙嗲汤底煮肥牛肉丸 仲惹味呀😋-🥓肥牛拼盘牛嘅多个部位都有 牛颈脊肉肥瘦均匀 油脂丰富 手切牛有厚度 肉味浓香-🦐海鲜拼盘每枱奉上海鲜拼盘 鲍鱼🦪好大只 生蚝直头系珍宝size😍 手打墨丸酱爆肉丸🍡好弹牙 仲有无限添加火锅配料🥬🌽🥒 有乜办法唔饱到捧住个肚走🤣🤣-📍味火锅旺角弥敦道678号华侨商业中心3楼@yum_hotpot
🍲高CP值火锅放题🍲
🥣佛跳墙