2022-08-25 1124 浏览
食車仔麵送自家製甜品💛.講起紅磡車仔麵,好多人會諗起蒙麵,但次次都起碼排半個幾一個鐘先入到餐廳🥵太陽伯伯瘋狂招呼到你濕晒⋯⋯其實區內仲有其他好有心好努力經營嘅車仔麵小店要大家支持,仲要係黃店添💕💕你幾可見過車仔麵店有西式甜品,仲要係送嘅?🤩淨係呢點都已經勁開心.1️⃣威風百麵($53)初嚟甫到試試佢招牌威風百麵,$53有八樣餸性價比極高,分別有豬大腸/腩肉/墨魚丸/冬菇/順德魚腐/溏心蛋/雞翼/時蔬,麵湯揀咗秘製辣汁油麵。豬大腸有肥膏滷得入味,腩肉炆得腍,好夾個辣汁,冬菇就一般,魚腐索晒湯汁又有魚肉口感勁正,溏心蛋嫌佢唔夠溏心但整體都幾香濃蛋味,墨魚丸雖然係來貨,但浸淫喺湯底之後都食到湯嘅甜味同辣汁融合得唔錯🍜見到咁多餸都開心啦.2️⃣甜品(大部分款式免費)呢個先係重點!!每日隨機有以下款式:法式燉蛋(+$3)/木糠布甸/Oreo木糠布甸/Tiramisu/朱古力mousse/抹茶紅豆奶凍/椰皇三重奏/3.6牛乳奶凍我揀咗Oreo木糠布甸,其實味道上係好expected Oreo碎加奶油布甸味,但成個「食車仔麵送甜品」呢件事的確會令你食得好滿足好開心,我好鍾意佢每一盒甜品都貼咗自己設計嘅貼紙,
食車仔麵送自家製甜品💛
1️⃣威風百麵($53)
2️⃣甜品(大部分款式免費)
呢個先係重點!!每日隨機有以下款式:
我揀咗Oreo木糠布甸,其實味道上係好expected Oreo碎加奶油布甸味,但成個「食車仔麵送甜品」呢件事的確會令你食得好滿足好開心,我好鍾意佢每一盒甜品都貼咗自己設計嘅貼紙,上面寫住「have a nice day😊」有心機又令睇嗰個窩心,師奶仔們同單身🐶必去!🍰
雖然佢嘢食方面唔會話驚艷到你嘩一聲,但我覺得呢度賣體驗多啲~大家要嚟支持下!
性價比:🌕🌕🌕🌕🌕
美味度:🌕🌕🌕🌕🌑