.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🚍 𝘿𝙚𝙨𝙨𝙚𝙧𝙩 𝘿𝙚𝙡𝙞𝙜𝙝𝙩𝙨 𝙤𝙣 𝙒𝙝𝙚𝙚𝙡𝙨 @ 🌟am.pm《👽食神大妈食甜品》.💁‍♀️ 图片展示美食为:Caramel Custard HKD 38Chocolate Caramel Banana Soufflé Pancake Set HKD 65Matcha Pearl Milk HKD 35.😎 人气超级旺成日排队嘅ampm黄巴士,难得今日经过唔洗排队呀,当然要即刻帮衬啦 😋.🥐 佢嘅CROFFLE好多口味拣,选择困难症呢。决定都系食返经典嘅「黄金布丁烧味」牛角包窝夫」!好浓郁嘅布丁烧呀,CROFFLE本身软硬适中,甜度刚刚好。.🥞 另外当然要叫佢起家嘅「日式梳乎厘班戟套餐」啦!拣左特浓朱古力香蕉味,超邪恶呀!香蕉外层有焦糖脆脆,PANCAKE洒上朱古力粉,好浓郁。日本3.6牛乳软雪糕,双重享受,好满足呀!.🧋 配多一杯「宇治抹茶珍珠牛乳」,啲珍珠真系好弹牙!用上日本3.6牛乳果然无吹水,好浓嘅奶奶味,好爽。.😝 黄巴士好抢眼,麻雀虽小,啲甜品真系好吸引,难得唔洗排队,超开心!不过呢头买完又即刻排队啦,哈哈哈,
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图片展示美食为:
Caramel Custard HKD 38
Matcha Pearl Milk HKD 35

Caramel Custard Croffle

Matcha Pearl Milk

😝 黄巴士好抢眼,麻雀虽小,啲甜品真系好吸引,难得唔洗排队,超开心!不过呢头买完又即刻排队啦,哈哈哈,超LUCKY呢!😆

📍 油麻地弥敦道560誉发广场地下B舖⠀
☎️ +(852)2725-4318⠀
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
等候时间
15 分钟 (堂食)
Caramel Custard Croffle
Matcha Pearl Milk