2021-10-24
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🧋 Y̥ͦu̥ͦm̥ͦm̥ͦy̥ͦ T̆̈ă̈ĭ̈w̆̈ă̈n̆̈ĕ̈s̆̈ĕ̈ D̥ͦr̥ͦi̥ͦn̥ͦk̥ͦs̥ͦ @ 🌟 小黑糖《👽食神大媽愛飲嘢》.💁♀️ 圖中展示飲品為:Brown Sugar Milk with Glutinous Rice HKD 30 🧋Strawberry Yakult Green Tea HKD 28 🍓.👽 大媽相信大家咁耐無得飛,除左掛住日本,就一定會掛住台灣,咁就要去小黑糖啦!因為佢使用台灣進口嘅食材同4.3明治牛奶,係信心嘅保證之餘,奶味重特別香濃 😋 真材實料,絕對係尋找家鄉味道嘅好選擇 🤩 起港九新界一共有三間分店,起尖沙咀、中環、葵芳,梗有一間方便你。.🧋 「小黑糖紫米鮮奶」有由台灣直送嘅黑糖精華,仲有好有咬口嘅紫米,再配上香濃嘅鮮奶,絕不死甜確喉,呢個絕對係必點架!👅.🍓 「草莓多多綠茶」成杯都有草莓蓉同益力多,再配以綠茶底,質感超清爽,尤其餐後過黎買返杯真係特別有助消化!😬.😚 每次黎都選擇困難症,一定要叫兩杯先滿足,目標係要試勻曬餐牌上面每一款呀 😆.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖中展示飲品為: