2024-03-03 335 浏览
无意间,打开OpenRice、见到上面两条食评,替工作人员唔抵。点解我会何出此言?因为星期六我约佐几个朋友团拜聚餐,我正正就系现场。亲耳所听亲目所见!呢台客,简直就系狮子大开口,勒索工作人员。就算员工工作疏忽,漏单!都可以理解,因为见到佢哋实在是太忙,唔够人手。女经理已经讲佐四五次对捂住,话请只鸡俾呢台客,打个折扣俾佢哋。仲叫埋其他伙计过黎道歉。个男人仲咄咄逼人,话我俾唔起钱啊?一句对捂住大晒啊?仲要女经理赔一只烧鹅俾佢。烧鹅本身都系售罄了,你仲要为难。白发男人先会出黎帮手讲两句公道说话。所以,有D顾客请你自重。虽然系服务行业,顾客系上帝。但你呢D人唔配俾人尊重。亦唔配有好服务。
用餐时段
庆祝纪念