2021-09-28 412 浏览
首先佢个位置唔易揾 好好态度咁打电话过去问已经听到个男店员态度好差 唔耐烦咁样上到去 有个女店员叫我哋填纸仔 唔俾坐低填一定要我哋填完先比入去 好啦 里面得一台客 咁女店员带咗我哋坐四人位点知要我哋坐返二人位 我哋多口问一句 可唔可以坐四人位 阔落少少佢又唔俾⋯⋯点知坐到卖单都无人食物方面:1.紫椰菜花腩肉猫耳朵 个名就好听 其实只系烟肉 加几旧椰菜花自己屋企都整到2.蜜糖鸡翼 全部都未熟 3.叫埋甜品 我哋好早已经叫咗甜品 之后店员就话 要落街买雪糕俾我哋 其实你咁样同个客讲系咩意思?等咗起码半个钟先有得食 味道正常———卖单走啦 佢话无payme 转数快 又唔收卡 咩payment都唔收 只系收现金咁点解你一开头唔讲?我哋等甜品𠮶时又唔讲?你OpenRice打哂出黎⋯?之后我哋问佢佢叫我哋落去揿钱 揿钱边度 又唔讲女店主态度超级恶劣 黑哂面叫我哋落去附近7–11买嘢揿钱完全冇帮我哋谂解决方法态度好衰咁讲:你哋是但一个留喺度 一个落去揿钱啦!———真系超差嘅体会 睇返OpenRice之前都好多负评尖沙咀大把餐厅 真系唔好拣佢
首先佢个位置唔易揾 好好态度咁打电话过去问

3.叫埋甜品
等咗起码半个钟先有得食
味道正常
———
咁点解你一开头唔讲?我哋等甜品𠮶时又唔讲?
你OpenRice打哂出黎⋯?之后我哋问佢
佢叫我哋落去揿钱 揿钱边度 又唔讲

女店主态度超级恶劣 黑哂面
叫我哋落去附近7–11买嘢揿钱
完全冇帮我哋谂解决方法
态度好衰咁讲:你哋是但一个留喺度 一个落去揿钱啦!
———
真系超差嘅体会 睇返OpenRice之前都好多负评