今日在东南加食左个早餐,叫左猪软骨炒蛋米线,d 猪软骨比较柴,干身,汤普通, 有d红萝卜丝同椰菜丝都可以,炒蛋就唔够滑,老得滞。 食到三分之二,食到有d异样,有d𠝹口既野,原来是有条鲍鱼檫的铁丝在米线中,吓死我,好彩无吞。 我叫个职员来,叫左好耐都无人来。 最后个阿姐见到有d愕然,话换一碗俾我,都食到尾我饱了就废事换了,但佢都无道歉无唔好意思。 我唔要求佢免单,知道餐厅而家生意唔易做,但始终卫生是很重要的,食落肚的野要好小心,希望呢间餐厅以后要注意一下,唔想有其他人受害。同埋佢地无心之失,只要诚心致歉,客人也会体谅,不过佢地唔太在乎,又无歉意,就会令人担心,系咪仲会继续出事。 以后我就唔会帮衬了,大家下次食呢间先检查一下食物再食,小心小心小心! 😔😔😔

$37 (早餐)