餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

今日好好天,带妈咪去行下海滨、食下好西,就行到黎呢间JOMO啦,等左半个钟先有位,好彩天气凉爽,店外都有部大风扇机,所以都算等得舒服.食物1.威士忌木橘烟熏鲑鱼忌廉芝士酸种面包HKD1182.大虾蕃茄酱手打意粉HKD1283.咖啡果冻燕麦奶HKD504.香蕉草莓沙冰HKD55.味道 ★ ★ ★ ☆ ☆鲑鱼面包几好食,鲑鱼份量算多,有只流心蛋放系上面,味道酸酸咸咸好refresh!意粉冇特别,虾肉系”鞋”既,幸好意粉软硬度适中。咖啡果冻燕麦奶都几伏,果冻冇咖啡味,奶都冇燕麦味,只系放啲燕麦上去香蕉草莓沙冰唔算好甜,应该冇糖精,所以饮落觉得好fresh,系唔错!.服务 ★ ★ ★ ★ ☆ 拎飞等位𠮶阵店员都好有礼貌,解释坐室外嘅话就唔需要等,如果想坐室内就要等位。有位后店员都同我哋讲喺边度落order,餐具水杯都系自助,要系边到拎,有礼貌,指示清晰!.环境 ★ ★ ★ ☆ ☆入面有梳化位、高枱、bar枱。户外有几张餐枱。对住个海食饭系几写意既,钟意影相打卡既人应该几钟意呢到既!.价钱 ★ ★ ☆ ☆ ☆呢个价钱我觉得佢食物质素唔达标,因为d食物唔算好好食有惊喜,系好普通,打卡呃like系o
食物
1.威士忌木橘烟熏鲑鱼忌廉芝士酸种面包HKD118
2.大虾蕃茄酱手打意粉HKD128
3.咖啡果冻燕麦奶HKD50
4.香蕉草莓沙冰HKD55
味道 ★ ★ ★ ☆ ☆

意粉冇特别,虾肉系”鞋”既,幸好意粉软硬度适中。

服务 ★ ★ ★ ★ ☆
环境 ★ ★ ★ ☆ ☆
价钱 ★ ★ ☆ ☆ ☆
呢个价钱我觉得佢食物质素唔达标,因为d食物唔算好好食有惊喜,系好普通,打卡呃like系ok,因为摆盘系几靓既,但呢个价钱可以食其他好食既西餐!
威士忌木橘烟熏鲑鱼忌廉芝士酸种面包
大虾蕃茄酱手打意粉
咖啡果冻燕麦奶
香蕉草莓沙冰
2020-10-10
等候时间
30 分钟 (堂食)
用餐时段
威士忌木橘烟熏鲑鱼忌廉芝士酸种面包