2020-06-13 811 浏览
唔洗返工既日子闷闷地 最适合同闺密s一齐出去食下tea 倾下八卦野 消磨下时间由于实在太热喇 我地离唔开有冷气既地方 所以就去左Moko揾食喇 比较过几间餐厅 觉得都系greyhound cafe最吸引 所以就入左去 再用唔洗1分钟就决定到食乜喇😍一直都好钟意佢个椰子千层蛋糕 今次都冇令我失望 好fresh好creamy 啖啖椰子肉 朋友第一次试都赞口不绝 抵佢成为店内既皇牌!Iced Thai Coffee只系跟餐既饮品 唔系咩主打野 但估唔到俾到好大惊喜我地 好香咖啡味 正宗既啡有啡味 绝对唔系hea野 招牌小食拼盘有一向受欢迎既单骨鸡翼 串烧 五花腩 米通 炸云吞各款小食都好美味 特别系五花腩 好香好脆好入味 而单骨鸡翼就一如以往又美味又方便 手残口残都食到随拼盘附上三款酱汁 三款都好惹味 同小食好match 认真系高质!高汁!

椰子千层蛋糕

Thai  iced  coffee