2005-10-31 92 浏览
原價$178, 報紙coupon 有7折, $138 only!! on sunday!我生日, 所以去試o下d 未試過o甘平o既buffet sin!好似下面d comment 一樣, o甘o既price 真係好ok ga!冷盤都係之前講o個d 啦, 魚生真refill得好快, 而且夠fresh!! 質素不俗!! d 生蠔好大隻, 不過我唔食ga, dad 食o左好多~ sushi真係麻麻~熱盤有10 零樣啦, 係d cheap o野, 有即cut 燒羊肉, 個哥哥幾有禮貌, good!其他都係好普通o個d o野~甜品係100% 唔掂, 我都無咩食, d 樣已經好唔得~火焰雪山d 酒根本未揮發, 好苦!!>_< 仲有生果, d pineapple, 哈密瓜都好正~仲有pancake, 不過個姐姐都唔識make o既, 搞到好鬼薄, 都唔係pancake o甘o既~自己沖lemon tea,coffee,tea等 ice cream 係牛記, 有5 個味我生日有cake 送, 都唔係好味ga 喇, 不過志在影o下相overall 我都好滿意, d service 真係唔

仲有生果, d pineapple, 哈密瓜都好正~

自己沖lemon tea,coffee,tea等

ice cream 係牛記, 有5 個味

overall 我都好滿意, d service 真係唔錯!