餐厅: 大家樂
资讯:

2024-03-22 30 浏览
唔系间间都好食,平日7点去到已经收左,难得见有开,而且人流又唔少感觉上唔差,点了以下食物:1. 砂锅云吞鸡煲配白饭、热好立克:一打开个煲,汤少之如再焗多阵变干烧都似,1/4 只鸡色度白到好似汤渣咁,肉质榎歰歰唔好食,唯独只脾就好少少,云吞好食,菜已变黄,豆腐都几大旧好食。2. 鸡丝炖翅配蚝皇花菇肉丝豆腐、白饭、普洱茶:鸡丝炖翅以餐厅水准黎讲系唔错,花菇都算大只,整体卖相及味道是合格,仲可以一试鱼翅捞饭,够滋味。出餐速度都快,服务员态度有礼,如果食物质素提算返会更好。

出餐速度都快,服务员态度有礼,如果食物质素提算返会更好。
2024-03-08