除咗周末同朋友嘅聚会,选择咗一间位于铜锣湾嘅西餐厅Iza'Bis,俾我哋带嚟左一个令人惊艳嘅晚饭!由于好多食评博客推介过,所以早就mark埋左试吓!😊💓餐厅环境💓首先就要赞一下Iza'Bis舒适嘅环境,设计幽雅,服务人员都好友善,使人好放松🎇。💓菜式一:大师海鲜桶💓大师海鲜桶,一望就感觉丰盛极啦!无论系虾、龙虾还系鱿鱼都鲜甜无比,好满足!我个人好钟意其中嘅活加拿大龙虾,肉质弹牙😍同甜粟米同新薯一齐入口,味道更上一层楼!💓菜式二:水牛芝士卡布里沙律💓咁多嘅菜式当中,水牛芝士卡布里沙律定必有佢位置!芝士滑口,而卡布里沙律更系饱满,味道既香浓又细腻,实在好有水准啊!👌💓菜式三:日本山形县产乙女A5和牛蕃茄肉酱意大利宽条面💓然后就到喇日本山形县产乙女A5和牛蕃茄肉酱意大利宽条面!只见个肉酱味道十足,肉质都好嫩,超赞!我相信呢味系我将来会再黎Iza'Bis要求加边嘅!😋💖总结💖  体验完Iza'Bis之后,我只能说佢绝对值得一试!如果你喺寻找一间西餐厅,一定要嚟试试Iza'Bis!无论系约会定系呢两个公婆我哋啲情侣夜,实在系好适合!我相信下次再约餐嘅时候,一定要第一时间谂起Iza'Bis!😄

💓餐厅环境💓
💓菜式一:大师海鲜桶💓