2022-10-07 733 浏览
Weekend见天气好去食个早餐☁️𠮶区静静地几舒服😌我哋排咗20分钟队就有位有得拣室外或者室内~~餐厅入面嘅装修几精致✨嘢食选择亦几多😻𝙁𝙤𝙤𝙙🥓Bacon Benny 呢个benny系用Butter Biscuit做底~好松脆香口😻✨配上Tomato Relish即系特别调制嘅蕃茄酱🍅 可以中和返Hollandaise sauce 嘅油腻感~~🥯Lox & Bagel个bagel好香芝麻味✨口感好烟靭~除咗大大块烟三文鱼之外,仲加咗厚厚一层Cream Cheese🧀另外仲有生菜🥬同埋腌洋葱🧅令到成个配搭更加refreshing😻❣️🧇Waffles Single 个窝夫劲香😻口感烟靭,好松软~个topping我哋拣咗Honey Whipped Mascarpone🍯淡淡蜜糖味加芝士香味🧀同个窝夫劲夹🫶🏻建议大家都拣呢个topping!! 💛𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨☕️Flat White 🍫Mocha
Weekend见天气好去食个早餐☁️

𠮶区静静地几舒服😌

我哋排咗20分钟队就有位
有得拣室外或者室内~~
餐厅入面嘅装修几精致✨
嘢食选择亦几多😻