2009-12-21 39 浏览
http://hk.myblog.yahoo.com/goodboy_philip/article?mid=31284食完上面既岩浪係唔飽既, 落番去一間已 black list 既北海道活壽司, 點解去食? 因為醒起曾幾何時佢地最吸引既火炙三文魚腩東西味壽司, 之不過點解 order 唔會0係回轉食既三文魚壽司? 因為活壽司之前試過一碟有三件三文魚 promotion! 金融海嘯下, 想質飽自己, 唯有咁啦...嗚 wa! 點知原來已經無左個 promotion! 硬食了!火炙三文魚腩西味壽司: 因為我係 "蔥怪" 同 "汁怪", 又係 "腩怪", 所以鐘意食啊!火炙三文魚腩東味壽司: 東味太咸了!

火炙三文魚腩東味壽司: 東味太咸了!