我覺得呢間肉類質素OK,但佢嘅經營模式,店員落單方法,每次被告知額外收費或者下單限制,令食客未能夠完完全全享受一個簡簡單單嘅韓燒晚餐。但係對於佢經營模式,坦白講真係唔會食第二次。本身用OpenRice book嘅時候,全單有八五折。去到餐廳點菜,單點原來唔可以享用優惠嘅。只有兩款套餐可以享有八五折(九龍灣分店套餐價格比北角分店高,可以去北角分店餐牌比較)最後我哋都係選擇單點,因為想主打濟州牛肋骨$388同埋濟州豬扒$268(餐牌上兩款套餐都不包括呢兩個肉品)。下單嘅時候,店員先提出要單點三個肉品先可以落單。咁我哋重新揀過三個肉品,2杯嘢飲,加一個蔬菜盤。買單$698.食到一半,想refill一碟碟嘅韓式漬物。店員再次提出每位要加$28。呢個收費我係surprise嘅,因為你係主打韓國餐廳,你主打韓燒,韓國餐前漬物refill應該係基本?如果佢喺我入座之前同我講晒所有嘅限制,而我都選擇入座嘅話,我會接受佢所有限制。但係如果喺入座之前並無提及任何呢啲限制,我真係會surprise囉
我覺得呢間肉類質素OK,

但係對於佢經營模式,坦白講真係唔會食第二次。
本身用OpenRice book嘅時候,全單有八五折。