2016-08-04 468 浏览
依家唔洗飞韩国先食到嘅韩牛啦我地试左个3-4人嘅韩牛餐-韩牛套餐有韩牛200g 、猪排骨、猪腩肉、多 春鱼、大虾、炑八护心肉、年糕、海鲜豆腐汤 同芝士生蚝,加上可无限添加前菜,同最中意芝士粟米同泡菜鸡蛋,又热又香蛋味。而韩牛脂肪比例真系啱啱好,有雪花,味道同质感无得顶,食落好重牛味同油花细致,好正,可以先剪细细块再烤一烤,避免太熟令肉质变韧肉汁流失 这样就能品尝到1++级韩牛美味之处豆腐汤值得一赞,好入味,豆腐又滑又香,配料有小小脆肉瓜😍而有点失望系本身期待嘅芝士生蚝略有腥味,就连芝士都盖吾过阵腥味☹️食左两只都顶吾顺,叫侍应收走,无再食。再加廿食埋个韩冰就very good😍红豆同荳粉味道好夹,再加上甜甜地年糕,冰冻又甜,所以个人认为吾洗加炼奶都好够甜。

依家唔洗飞韩国先食到嘅韩牛啦

我地试左个3-4人嘅韩牛餐

豆腐汤值得一赞,好入味,豆腐又滑又香,配料有小小脆肉瓜😍
2016-08-01
等候时间
400 分钟 (堂食)
用餐时段
  • 韩牛