之前嚟过一次嘅韩烧亲子餐厅,今个月新推出春天期间限定menu有几款甜品好吸引!就连儿童餐menu都有新款式,似乎每个月嚟都有新嘢👍🏻上次食过✨王者牛肋骨同✨雪花厚切五花肉好好食,所以encore牛肋骨份量大两个人食够晒满足,酱汁偏甜腌得入味五花肉因为好厚切所以要慢慢烧,有店员帮手烧,我哋去咗playhouse玩值得一赞系店员烧得好靓,每件表面金黄色而且唔会太干儿童餐有靓靓便当✨缤纷兔仔造型饭团,除咗造型可爱,炸鸡翼、煎蛋卷同饭团都好啱呀b食✨春天协奏曲全日早餐有劲大条炸鱼、紫薯条同芝士火腿三文治,大人细路都会钟意食✨旋律甜品飨宴以旋转木马音乐盒上枱,系打卡之选😆音乐盒系播生日歌,生日嗌呢个啱晒一共有四件mousse蛋糕同日式焦糖布甸,焦糖布甸好好味,其他都唔错饮品拣咗春天menu✨花漾音符焦糖鲜奶特饮同✨韵律朱古力狂想曲,两款都好靓好有心思,而且唔会太甜

王者牛肋骨
牛肋骨份量大两个人食够晒满足,酱汁偏甜腌得入味
雪花厚切五肉
值得一赞系店员烧得好靓,每件表面金黄色而且唔会太干

缤纷兔仔造型饭团
春天协奏曲全日早餐

旋律甜品飨宴
✨旋律甜品飨宴以旋转木马音乐盒上枱,系打卡之选😆
音乐盒系播生日歌,生日嗌呢个啱晒

花漾音符焦糖鲜奶特饮 & 韵律朱古力狂想曲
用餐时段