2019-07-16 282 浏览
Goobne chicken一直系我喺香港食过嘅韩式炸鸡烤鸡专门店中数一数二的最爱之一!!!! 趁假日,同妈妈姨妈佢地试试先!!!将军澳店位置虽然有少少隔涉,但可以由Popcorn经天桥过,唔难去。Goobne chicken佢地以烤焗形式去炮制全鸡,比起炸鸡更健康!!黎到Goobne当然必试咖哩蜜糖烤鸡!!!! 烤鸡外皮香脆,鸡肉肉嫩多汁,有咖哩的香气而且带有蜜糖的甜美,真系食到一口接一口!!!!韩式鸡蛋卷亦是另一必点菜式!!!! 鸡蛋卷包著火腿黄萝卜青瓜等配料,鸡蛋卷软嫩,而且点点芝士酱,非常浓郁好味!!!!妈妈同姨妈都话一碟鸡唔够喉,再叫左碟半半烤鸡,选了甜辣口味同果木蒜香口味。甜辣不会太辣,酱汁多少少会更好,当然鸡肉依然嫩滑!!! 果木蒜香比较香甜,蒜味浓,另一唔辣嘅好选择!!!ufo拼盘系新出品,下次人多啲时要试试拉芝的好滋味!!!
!!!! 趁假日,同妈妈姨妈佢地试试先!!!

!!

黎到Goobne当然必试咖哩蜜糖烤鸡
!!!!

韩式鸡蛋卷亦是另一必点菜式
!!!!

!!!
ufo拼盘系新出品
,下次人多啲时要试试拉芝的好滋味!!!