HANA Korean Restaurant

朋友话想食粥,第一时间谂起呢度😆 呢度嘅菜式全部都别具特色✨ 价钱都几抵食⭐️ HANA 乌冬Signature Udon $98有冇人同我一样偏好韩式乌冬😆 而呢个系佢地嘅Signature Udon,高质必点💕同日本面条唔同,有比较弹牙嘅口感,汤底正宗🤤 而配搭嘅炸物,亦炸得好香脆👍🏻⭐️ 泡菜章鱼粥 Octopus Kimchi Juk $128店舖招牌菜🤫有别于一般嘅粥,粥底鲜味浓郁,粥质地滑口而饭粒感重,好有口感✨泡菜嘅酸辣味同章鱼嘅鲜味出奇地夹,好满足!⭐️ 蒸 韩国鲍鱼饺子Abalone Dumpling $82鲍鱼做馅嘅饺子真系唔常见。饺子皮薄馅靓,馅料丰富,鲍鱼嘅鲜味突出,清蒸之后更加突出咗馅料嘅鲜味。配埋饺子酱油食,非常Juicy🥟⭐️ PEACH JUICE $25 好少介绍罐装饮品嘅我,为大家推荐吓呢款含果肉嘅蜜桃汁啦!口感好正,尤其系夏天嘅时候饮,好清新~💰HKD 150 p.p for Lunch

⭐️ HANA 乌冬Signature Udon $98
而配搭嘅炸物,亦炸得好香脆👍🏻

⭐️ PEACH JUICE $25
好少介绍罐装饮品嘅我,为大家推荐吓呢款
含果肉嘅蜜桃汁啦!口感好正,尤其系夏天嘅时候饮,好清新~

💰HKD 150 p.p for Lunch
HANA 乌冬Signature Udon