2015-12-19 188 浏览
Holly Brown其实都喺香港开咗一段时间啦。每次未到食饭时间又肚饿既时候,佢都会系我其中一个选择。👀对于我嚟讲,炒雪糕...纯粹系gimmick嚟既,我真心唔觉得炒完,真系会分别好大,尤其系咁既价钱。所以我第一次去食既时候,纯粹系普通去食甜品既心态,并冇因为系炒雪糕而有所期待喔。每次我都会食<黑武士>同<蓝星魔力>。利申:我系可以食得好甜既,所以<黑武士>对我嚟讲系甜味刚好。👉朱古力味雪糕加朱古力碎再加上朱古力味蛋糕👈。今次就食咗<蓝星魔力>,相比起市面既雪糕,佢既vanilla味比较重,雪糕本身也好creamy,再加上糖针同星星脆脆,口感一流👍。仲有底下既窝夫饼,每次都系新鲜整完,脆脆既,非常香。一个女仔食完,真系刚刚好。一分价钱一分货,其实都系可以一试再试㗎。

每次我都会食<黑武士>同<蓝星魔力>。

一分价钱一分货,其实都系可以一试再试㗎。
2015-12-19
外卖自取