2019-08-15 1762 浏览
有人好早就订咗呢间餐厅为我庆祝生日,非常有惊喜环境方面,超级宽敞舒适,地方颇大,好有空间感。灯光微暗,令人觉得好relax,又带点浪漫气氛。介绍下食物先!餐汤系黑松露蘑菇忌廉汤,黑松露味道非常香浓,口感creamy,个人非常喜欢!沙律亦非常有特色,喺沙律菜上面加上咖哩薯仔,带点中东风味。炭烧美国顶级1855西冷牛扒牛扒生熟度刚好,卖相好靓,切开𥚃面系粉嫩嘅肉,食落好juicy 又唔会轫,肉味香浓配菜南瓜蓉都好好食,香甜软滑!鲜蓝蟹蟹肉及露笋烩意大利饭配鲜虾头膏好足料嘅意大利饭,蟹肉份量不少,虾膏好香,饭嘅味道同口感都好丰富。甜品系Tiramisu,份量足够二人分享,浓浓嘅咖啡味,可可味,酒味,软棉棉嘅口感,又唔会太甜,非常岀色!饮品我地点咗Cocktail - Red Sangria 同 Brown Sugar Macchiato。个人比较喜欢Cocktail,颜色好靓,饮前要将酒同果汁拌匀,味道好fresh,酒味唔会太重,好适合夏日饮。另外值得一赞嘅系服务,店员态度亲切,会主动介绍菜式,而且细心留意客人需要
有人好早就订咗呢间餐厅为我庆祝生日,非常有惊喜

介绍下食物先!

沙律亦非常有特色,喺沙律菜上面加上咖哩薯仔,带点中东风味。

炭烧美国顶级1855西冷牛扒

配菜南瓜蓉都好好食,香甜软滑!

鲜蓝蟹蟹肉及露笋烩意大利饭配鲜虾头膏

2019-07-31