2017-02-03 2935 浏览
今年开年饭选择咗系 iSQUARE 嘅朝阳饭庄,呢度有拥有维港景色,可惜今日天气麻麻地..夜晚来仲可以睇埋幻彩咏香江😁装修环境都几好我地叫咗个四人餐,都几低食$300左右,就有四个𩠌每人一杯餐饮一份例汤同埋一份甜品。餐饮有豆浆或柚子蜜,我拣咗柚子蜜,都几好味。餐前小食花生和菜脯,都几惹味😋宫宝鸡丁,如果我无记错应该宫宝鸡丁系辣架嘛,但呢个宫宝鸡丁系一D都唔辣,系连辣椒都唔辣😒唔食得辣嘅可以去试下,如果唔系就....呢个超好味,好香咸香味,粉丝完全吸收晒XO𠮶咸香味道👍🏻😋食食下来咗个西洋菜例汤,清甜下火,啱晒新年食咗咁多燥热野。呢个都ok 嘅,系咸咗D,唔知系咩北京菜都偏向重口味🤔呢个系成餐饭最唔好食嘅𩠌,成碟完全系酱料味道,可能面疙㾑无味,食落去无口感,完全唔知食紧咩....可以拣其他食红豆沙,普普通通无咩特别。整体来讲系朝阳饭庄食午餐,系低食,系食景为主,部分𩠌都好味。
夜晚来仲可以睇埋幻彩咏香江😁
装修环境都几好

柚子蜜
餐饮有豆浆或柚子蜜,我拣咗柚子蜜,都几好味。
餐前小食花生和菜脯,都几惹味😋
宫宝鸡丁
唔食得辣嘅可以去试下,如果唔系就....
XO酱青虾粉丝煲
呢个超好味,好香咸香味,粉丝完全吸收晒XO𠮶咸香味道👍🏻😋
西洋菜例汤
食食下来咗个西洋菜例汤,清甜下火,啱晒新年食咗咁多燥热野。
干煸四季豆
呢个都ok 嘅,系咸咗D,唔知系咩北京菜都偏向重口味🤔
野菌肉丝炒面疙瘩
红豆沙
红豆沙,普普通通无咩特别。
2017-02-03
XO酱青虾粉丝煲