餐厅: 교자상
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-04-25 1473 浏览
今日去咗一间GYOJASANG韩式高级料理、位于铜锣湾Fashion Walk嘅店舖、店面分别室内好有韩式高级风格、有几处不同特式坐位、而室外系开放式感觉坐著休闲舒适😙、整间店面嚟讲以柔和色泽坐着感觉都唔错🤔!.生牛肉 $215整款生牛肉望见都好吸引🤤、牛肉肉质色泽鲜红好新鲜、配埋脆薄紫菜包裹整𠮶滑滑蛋黄捞匀牛肉够哂香滑😚、牛肉鲜甜又美味入口好正😋!.炸青阳辣椒酿猪肉 $86呢一款炸青阳椒系韩式特式美食、配咗两款不同味道酱汁、整款金黄酥脆外皮包裹爽脆青阳椒、里面包裹猪肉口感外脆内腍嫩美味😋、带点微辣口感整体我觉得真的唔错!.韩式蒜头清炖鸡锅 $385呢一锅清炖鸡锅份量十足好丰富😲、上枱之后店员讲要煲多12分就可以食得、滚佐之后散发蒜香味😚、满满蒜粒系煲面🤔劲多、整煲真的有鸡同其它配料、鸡肉肉质腍嫩鲜味口感都滑口完全入洒味😋、汤底清而香甜配埋年糕口感软糯菇类及薯仔葱等、同时个餐都有个泡菜炒饭,但有D饱都食唔到、所以都冇要到!.水芹菜煎饼 $128呢一款水芹菜煎饼望见卖相有D似薄饼🤔、整款煎饼色泽好吸引香脆又够薄脆边、佢嘅配料都算好多😯、上面放咗鲜虾又够爽口、配埋水芹菜清香又甜口、食到入口

生牛肉 $215

牛肉鲜甜又美味入口好正😋!
炸青阳辣椒酿猪肉 $86

韩式蒜头清炖鸡锅 $385

水芹菜煎饼 $128

呢一款水芹菜煎饼望见卖相有D似薄饼🤔、整款煎饼色泽好吸引香脆又够薄脆边、佢嘅配料都算好多😯、上面放咗鲜虾又够爽口、配埋水芹菜清香又甜口、食到入口口感带点烟糯口感味道特别😋、口感都好丰富又好食!
See You $108
呢一款系用咗Misang济州柚子烧酒、番石榴泥、柠檬汁,、苹果苏打水、饮到入口味道酸甜开胃味都几好特别!
BAUM SEA BREEZE MULBERRY WINE $88
呢杯入口饮到桑葚果香味😚,口感滑顺,味道香甜易入口带点微酒口感都几好☺️!

2024-04-16
用餐时段