2021-01-02 334 浏览
黄竹街简直系变成了香港cafe街 𓅰 我要好好趁预约制未结束前再去 已经预计到会有好多人去!.cafe设计令每角落都超美 好想坐门口榻榻米对住落地玻璃好日系 下次要再去.【焦糖布丁】好好食啊充满蛋香同奶味 比一般扎实 整体唔会过甜 上面加上忌廉好靓啊 【Canelé】我第一次试呢个甜品 超级惊喜 外皮系超脆 内部系软棉棉布甸口感 呢个系原味 好钟意 最近出左抹茶味喔 【卷蛋】松软嘅蛋糕卷上厚厚嘅鲜奶油 食落唔会好腻 唔错 【焙茶鲜奶】浓浓嘅焙茶味 再洒上桂花令味道更有层次清香 用左全脂奶令我饮完细细杯都饱饱地 【黄豆黑糖豆乳】ᵕ̈ 黄豆粉味唔系好多 我觉得反而有啲似黑糖珍奶只味 有三粒白玉好可爱啊

焦糖布丁

【卷蛋】松软嘅蛋糕卷上厚厚嘅鲜奶油 食落唔会好腻 唔错