2023-08-14 295 浏览
真心嬲!我系金会员,见d积分就快到期,经开海港城就谂住同朋友一齐食下雪糕。因为会员app更新左新version后第一次换领雪糕,其实都唔系太识用,店员劲不耐烦,问佢,佢又话唔识!😡唔紧要既,咁我咪慢慢啰,见app可以一次拣4张,咁拣完之后再换领,我部电话系5G,但load左成几分钟个code都出唔到😡个app劲废,好啦,load完第一张再按next code又系load唔到,根住再问店员(Ella)佢话唔系咁要等15分钟,仲怪返个客话我唔应该一次过换4张😡问佢又话唔知,心谂你头先又唔讲!你系staff你都唔知,客人点会知呀!全程黑口黑面态度又差,跟住有个后生d既职员行过来问个呀姐咩事,佢仲大大声话佢个app load唔到🙄(但语气态度劲晦气)讲真,虽然唔系话好贵既雪糕店,我又无叫你sell我,我系想问下点解要load咁耐,都系想食杯雪糕姐,我想讲受气都受饱啦!虽然你地d雪糕系几好食,但香港大把gelato选择,唔系要名店既服务,但都想正正常常咁既态度啰。总之一肚气🤬

2023-07-26
等候时间
15 分钟 (堂食)