2023-12-18 215 浏览
走咗进去呢间舖头,首先系𠮶无敌劲正嘅装潢攞到我满分,净系玻璃嘅style,透亮得嚟又唔会觉得挤,光线打落嚟嘅感觉正!🌟阿姨起咗机,个乳酪机开始转,慢慢地将清新爽口嘅蓝莓同香喷喷嘅椰子味混合埋一齐,眼前演绎紧嘅呢场色彩变化真系赏心悦目,仲有种奇妙嘅期待感。😍蓝莓乳酪一出嚟,色泽靓到冇朋友啦!味道就更加惊喜,酸酸甜甜,每一啖都食得出新鲜嘅果肉,埋藏喺清新乳酪当中,夹杂埋绵绵嘅椰子丝,真系层次感十足。🥥🫐成个吃嘅过程,舌头系一场过山车,先系上上落落嘅椰香,跟住喺蓝莓嘅酸甜里面打转。话时话,价钱都算系好抵食,值得推荐俾朋友屋企人一齐嚟叹。旺角呢个地方真正系热闹得滞,食完呢个清新过瘾嘅乳酪,感觉连行街都精神晒咁~😄