2022-08-09 3165 浏览
热闹嘅拉面餐厅后面别有洞天,一推开好似雪柜门见到嘅系一个独立小空间,店员会比一旧wagyu 同一啖酒我地,瞬间就忘记左我地由边到入尼🤣当晚我地食嘅系tasting Menu,有另一个premium嘅再贵啲,就有海胆。当日平日夜晚都Full,成晚都好似一路食一路睇show😂和牛嘅Omakase 第一次食,师傅每用果旧牛黎整野食之前就会Show下摆下Pose相信系餐厅特色✨用wagyu 整成饺子同呢个酒楼会成日见嘅点心感觉的确新鲜,系好食,系高级,口感系吾错,但老实讲我就觉得无话特别劲好食🤣不过系新颖嘅!Wagyu Sandwich 🫶🏻This one sooooo gd🤣应该脆嘅地方脆,和牛油脂分布好好👍🏻,入口即溶配埋个脆包岩岩好,吾会太油腻食完好似济左感🤤食完呢旧去第D餐厅基本上都吾会特别想再嗌,因为之前食过同款嘅都一般🫥吾知大家会吾会都系觉得同一款菜式食过最好食嘅就够了😂师傅觉得我中意食truffle刨左劲多比我😂最后主菜系个wagyu牛扒,又系劲好食,简单调味已经带到个肉味🫶🏻总括嚟讲大家有Budget系值得一试,Dinner人均大概 $1900,食物有心机亦有水准,系一个几

Wagyu

师傅觉得我中意食truffle刨左劲多比我😂

总括嚟讲大家有Budget系值得一试,Dinner人均大概 $1900,食物有心机亦有水准,系一个几好嘅体验,见每样野都好细碟,当晚都仲嗌左2杯cocktail,但其实食完劲饱😂。
$1900 (晚餐)
Wagyu