2020-02-29 80 浏览
不抱期望去食 食完更加失望☺️真系冇谂过cafe可以咁难食 见到咁长人龙谂住差极有个限度啦 点知真系没有最差只有更差呢间野可以话系我2019-2020年食过最难食既野 唔讲立场问题 支持黄店唔代表盲撑到食紧垃圾都可以话好味睇到其他post 我怀疑自己唔系食紧同一间铺头首先个场好大 一d都唔chill 似学校canteen staff好懒 围堆倾计 出面冇晒水唔refill 见到要serve直行直过首先service已经唔合格 可能真系太多客挂 咁谂住d野应该都ok 我都唔洗佢太多服务然后Dinner同lunch menu完全唔同 signature既burger啊 小食全部都冇佢一个二人set $580 加一 冇饮品 (自问影食物都算影得ok 将佢地影靓左架喇)d包好普通 个沙律可能系全餐最好食呢个头盘 我真系影得靓左架喇 一开始仲有小小期待 特别摆靓d影相 佢一上菜个阵劲有凌乱美 d带子系各散东西 d鱿鱼好似我地平时bbq完求其摆个d feel 跟住个南瓜酱实物显色度冇咁高 有d搞肚feel lo🙂跟住等左15-20分钟 d主食黎喇呢两个红白烩饭 简直垃圾到一个点首先 白色个个 个蓝莓
不抱期望去食 食完更加失望☺️
呢间野可以话系我2019-2020年食过最难食既野
唔讲立场问题 支持黄店唔代表盲撑到食紧垃圾都可以话好味
睇到其他post 我怀疑自己唔系食紧同一间铺头
首先个场好大 一d都唔chill 似学校canteen

佢一个二人set $580 加一 冇饮品

(自问影食物都算影得ok 将佢地影靓左架喇)

d包好普通 个沙律可能系全餐最好食

跟住等左15-20分钟 d主食黎喇

呢两个红白烩饭 简直垃圾到一个点
首先 白色个个 个蓝莓汁好似摩西红海咁 捞埋又咸又甜 个cream居然可以做到有色但无味
红色个个 个汁劲似用罐头酱开 个阵酸味难食到呢 同埋猪颈肉居然可以un过香口胶 一样咁高脂肪既野 正常系毫无技巧都会好食既食物可以整得咁难食都算系极品

呢个春鸡 都唔春架喇 老鸡有佢份啦 茶记一定好食过佢
仲要个主菜咩咩牛仔骨 冇影 因为已经食到好嬲所以影都唔想影 个牛仔骨都好难食 cheap货都算 仲要有阵雪味 食到好攰 系个心好攰啊

好啦 最后终于上埋个甜品我地可以走人喇
个雪糕系最cheap既药水雪糕 心太软个心唔软 个红嗓子tarte 你食左就真系lai tarte🤣

有段故事既 我地叫左两个set 佢好快就上左一个甜品 跟住我地谂住佢嗱嗱声上埋另外一份就走啦 我地同个staff讲仲差一份既时候 个staff用怀疑既态度同我地讲 你比张单我睇睇 要Double check wor😃个下真系灰 点解一间cafe可以差到咁 色香味一样都冇 奉劝大家如果系抱住食好西心态真心唔洗试
但如果你系想多谢佢地捐口罩物资的话 可以当支持下 但真系三百几一个人头你自己谂
香港有更加多既好味黄店值得大家支持

*五大诉求!缺一不可!解散警队!刻不容缓!

2020-02-28