2019-10-25 1955 浏览
下午到一间比较隐闭既商场内找下午茶吃,突然看到一间cafe,叫lassana,个名几特别既小店cafe,餐厅餐牌款式种类繁多,有很多款三文治套餐,蛋糕,面包,轻食同意粉餐等等,多款选择,第一次黎到呢间cafe虽然cafe座位不多又位于商场一楼角落位,都几隐闭下,哈哈,见到有意粉就叫了卡邦尼意粉套餐$72,意粉都唔错嫁,即叫即整,份量几大碟下,个餐仲包一杯餐饮或者汤,钟意饮咖啡既我,当然就点左一杯latte试下。餐厅内还播放了宫崎峻既纯音乐,一边食一边听住甘舒服既音乐感觉都不错啊~latte既拉花心心好靓,而且饮到底都仲见到个拉花😁唔知拉花咖啡师仲识拉d咩图案既呢~🤣店员话俾我知咖啡豆系用左几款唔同国家既咖啡豆组成,latte好香,鲜奶味浓郁,味道也不错。之后买左个佢地店自家制既焦糖芝士蛋糕,会员仲平左$30,入会仲送coupon可以即时用或下次用。入左会既咖啡饮品星期五仲有买一送一优惠。买其他正价蛋糕都有85折。有兴趣既朋友都可以join下或向店员查询,佢地会积极地详细解答。店员服务态度亦非常亲切,友善。仲详细甘解释左个芝士蛋糕可以放几耐同埋唔食住要放冰格令个焦糖脆d甘。另外,仲讲左咖

店员服务态度亦非常亲切,友善。仲详细甘解释左个芝士蛋糕可以放几耐同埋唔食住要放冰格令个焦糖脆d甘。另外,仲讲左咖啡味既芝士蛋糕同其他蛋糕需要预早两日预订先有。如果想试其他味记得预订啦。