2020-07-05 221 浏览
铜锣湾食街应该好多人都有去过。我哋久唔久都会嚟帮衬一下。但系可能好多人唔会发觉系中间地段有一间日式西餐厅。次次食亲都系有赞冇弹!疫情之后好耐冇去,今次再嚟帮衬,仍然有高水准嘅午餐供应!午餐好抵食有一个日式汤、主菜同埋咖啡或茶。都系$98。铜锣湾闹市地段都算合理价钱。质量好最紧要!少少哋一班人可以入室内就好似包场咁!室内就舒服啲,室外嘅位置就比较迫一啲!食物方面而家午餐有三种选择,今日我哋试咗其中两种。极力推介三文鱼沙律饭同埋蕃茄鸡肉乌冬三文鱼沙律饭里便嘅沙律好新鲜!个汁都系好惹味!份量好多!半熟腌三文鱼就真系最好用嚟送饭食。本来谂住唔食咁多饭,结果就食晒鸡肉乌冬个蕃茄汤好香份量啱啱好!连佢跟餐嘅咖啡都系好有水准,跟咖啡嘅奶系热嘅!我要求要多一份奶,佢哋嘅服务态度都系好好!走嘅时候仲不断多谢

同埋蕃茄鸡肉乌冬

鸡肉乌冬个蕃茄汤好香份量啱啱好!
走嘅时候仲不断多谢

• 炙烧腌三文鱼沙律饭